Bloesemremedies op het Levenswiel

 

Als Hagatessa (heggenrijdster) en Hoedster van de Aarde is mijn verbinding met de Natuur iets dat heel natuurlijk komt en moeiteloos gebeurt.
De bomen en planten spreken tot me en hen aanvoelen gaat heel erg helder en diep.


Onze voorouders leefden veel meer buiten dan wij dat vandaag doen en hun verbinding met het Land ging ook vele malen dieper, zéker ook omdat zij van hun oogst afhankelijk waren om te overleven.

Vandaag zijn we de binding met de Natuur ook vaak kwijt en vandaar ook dit traject:


* om de Natuur je te laten helpen met die dingen waarmee je worstelt;
* om je weer te verbinden met het Land onder je voeten;
* om je weer te verbinden met de natuur in jezelf, met je natuurlijke staat van zijn;
* om weer de wijsheid van Moeder Aarde te leren voelen en toelaten;
* om zo diepgang te krijgen in je leven;
* om zo een waardevolle tool te krijgen die je op ieder moment in je leven kan gebruiken en zo nog beter voor jezelf te kunnen zorgen.

 

Bloesemremedies zijn een heel subtiele, energetische vorm van healing die je in vloeibare vorm inneemt en die je ondersteunen in je mentale, emotionele en spirituele levensprocessen.

Dit traject is gebaseerd op het Levenswiel.
Het Levenswiel kom je heel vaak tegen in sjamanistische culturen en wordt vooral gebruikt als ceremonieel fundament.
Het representeert de 4 windrichtingen en de seizoenen, zowel in de Natuur, als in onszelf, als in relaties, als in ons Leven, als in... 
Het geeft daardoor ook Levenskracht en extra energie aan je bloesemremedie doordat het traject op de seizoenen in de Natuur is gebaseerd.

Je mag dus 4 samenkomsten verwachten, die plaatsvinden rondom belangrijke kantelpunten op het Levenswiel, namelijk:
* de Lente-equinox;
* de Zomer-equinox;
* de Herfst-equinox;
* en de Winter-equinox.


Bij de 1e samenkomst deel ik mijn kennis met je over het praktische aspect van het maken van bloesemremedies, wat de technieken zijn, waar rekening mee houden,... Kortom, ik leer je heel concreet hoe je bloesemremedies maakt, en hoe je ze bewaart.

Daarnaast ga ik je bij elke samenkomst vertellen over waar de seizoenen voor staan en ga ik je hun energie aan den lijve laten ondervinden.
Erna gaan we samen de natuur in en maken we telkens een bloesemremedie, afgestemd op jouw proces en jouw intentie, én met de krachtige energie die steevast rond zonnewendes te voelen is.
Aan het einde van elke samenkomst ga je met een flesje bloesems naar huis dat je zelf hebt gemaakt en dat volledig klopt met de energie of de situatie waarin je dan zit.

 

Als je al eens graag tussen de Zielenbron-remedies snuistert om te zien waarvoor je allemaal remedies kan maken, neem dan zeker een kijkje op https://www.zielenbron.be/aanbod/bloesemremedies

 

Energetische bijdrage: €525 voor het volledige traject
                                     of €150 per keer

 

Je kan ze dus volgen als een reeks of per keer.

Voor de laatste info over de workshop verwijs ik graag naar: https://www.facebook.com/zielenbron/events

 

Inschrijven:
Voor alle activiteiten bij Zielenbron vraag ik om te betalen bij inschrijving.
Is dat 5 werkdagen na de inschrijving niet gebeurd, dan stel ik het plaatsje zonder verwittiging weer open.
Zo kan ik iedereen die echt graag wil komen de kans geven om er bij te zijn en niet te moeten wachten op een volgende editie.

 

Ik zie een inschrijving als een commitment dat je naar jezelf en Spirit maakt om iets te leren, samen te werken, bij elkaar te zijn, verbinding te maken met je kern en het hogere goed.
Bij dat commitment hoort dat je je plaatsje verzekert door je betaling te doen.

 

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren in je leven waardoor je er echt niet kan bij zijn en dan is dat oké. In zulke gevallen kan je je betaling 1 keer doorschuiven naar een volgende editie van de activiteit en met een maximum van 2 maal per jaar. Een terugbetaling wordt niet gedaan.