Mee met jou op pad...

 

In mijn reizen door het Leven had ik vaak graag iemand naast me die op een gelijkaardig pad liep als dat van mij, iemand die me hielp uit te zoeken wat mijn pad dan was, er gewoon eens een ander perspectief op bood en er voor me was.

 

Dat doe ik ook graag voor jou.

 

Alle healings, cirkels, trajecten en eigenlijk elke sessie bij Zielenbron gebeuren steeds in verbinding met Great Spirit en als kanaal voor dat wat geheeld mag worden, op welke manier dan ook. Dit uiteraard op een holistische manier en vanuit de sjamanistische levensbeschouwing die eigen aan me is.

 

 

Drumcirkel

Drumcirkels

 

Het is zo´n mooi, magisch en heerlijk moment als Drums en Mensen bij elkaar komen. Als ieder op zichzelf een connectie maakt met zijn/haar Drum en met de andere Drums en Mensen aanwezig.

Er gebeurt dan iets, er komt loslaten, er komt een uitlaatklep, er komt een verbinding met jezelf en je eigen Ziel en de ander, er komt een intentie, een wens, een verlangen.
Die worden kracht bijgezet met het zingen van Indiaanse liedjes en mantra's en de muziek, het geluid van de Drums.
Elkeen op hun eigen toon, op de muziek van hun eigen Ziel.
Heerlijk is het.

 

 

Munay-Ki

Munay-Ki

 

De Munay-Ki zijn 9 inwijdingen die Q´eros zorgvuldig bewaarden en beschermden diep en hoog in de Andes. Ze trokken de bergen in toen de Spaanse kolonisator hun land binnen viel, om zo hun tradities, rituelen en helingen te beschermen.

Nog niet zo heel erg lang worden deze inwijdingen nu ook met het Westen gedeeld. De Munay-Ki of het Pad van Vuur is een pad van zelfheling door het ontvangen van deze inwijdingen en het verbinden met Grootvader Vuur.

Het heelt wonden, trauma, pijnlijke ervaringen uit je verleden, vorige levens, en ook uit die van je voorouders.

 

 

Healing met Drums

Sjamanistische Healing met Drums

 

Klanken, Zang en Drums, ze beroeren ons. Ze raken onze Ziel, brengen ons kort bij onszelf, ze helen, ze maken los, brengen ons in evenwicht.

Bij een healing met Drums wordt hun trilling en frequentie gebruikt om healing te manifesteren waar dat nodig is, los te trillen wat mag losgelaten worden en ook energetisch dingen / mensen op hun juiste plaats te brengen.

 

 

Bloesemremedies

Bloesemremedies

 

zijn energetische helpers uit planten, edelstenen en omgevingen.
Ze werken in op je emoties, je aura, je bewustzijn, je psyche.
Ze ondersteunen je op je weg doorheen bepaalde gevoelens en situaties en stimuleren je draag- en veerkracht.
De werking van bloesemremedies is subtiel. Het is bijvoorbeeld niet zoals met een slaapmiddel dat ervoor zorgt je instant slaapt.

 

 

Rouwen en Sterven Begeleiding

Rouw- en stervensbegeleiding

 

In onze raakmomenten met de Dood, voelen we ons vaak kwetsbaar, fragiel en, jammer genoeg, niet zelden alleen.


Zowel in de rouw- als de stervensbegeleiding hangt wat we doen en wat er gebeurt heel erg af van wie voor me zit. Ik ga voelen wat jouw Ziel nodig heeft (dat geldt overigens voor alle activiteiten bij Zielenbron).

Het enige wat standaard is, is het gesprek bij de eerste afspraak waarbij ik je uitnodig om over jezelf, over de overgegane persoon (bij rouwbegeleiding), de situatie, de familie... te vertellen. Zo leer ik je kennen en voel ik aan wat nodig is én het is voor jou een kans om erover te vertellen. Want praten en vooral gehoord worden, zijn een erg helend, deugddoend moment.

 

 

Workshops Sjamanisme

 

Afgestemd op wat zich laat voelen en wat er zich toont, worden regelmatig workshops georganiseerd, zoals:

* sjamanendrum bouwen in 1 dag; 
* ocean drum bouwen;
* eigen bloesemremedies leren maken;
* basiscursus sjamanisme;
* ...