Munay-Ki

 

Spirituele ontwakening - Pad van Vuur

 

De Munay-Ki zijn 9 inwijdingen die Q´eros zorgvuldig bewaarden en beschermden diep en hoog in de Andes. Ze trokken de bergen in toen de Spaanse kolonisator hun land binnen viel, om zo hun tradities, rituelen en helingen te beschermen.

Nog niet zo heel erg lang worden deze inwijdingen nu ook met het Westen gedeeld. De Munay-Ki of het Pad van Vuur is een pad van zelfheling door het ontvangen van deze inwijdingen en het verbinden met Grootvader Vuur.

Het heelt wonden, trauma, pijnlijke ervaringen uit je verleden, vorige levens, en ook uit die van je voorouders.
Het is dus een intens pad, maar wel 1 dat meer dan de moeite waard is om het jezelf te gunnen als je wil groeien, oude patronen wil ontkrachten en je eigen weg wil volgen.

 

Wat bracht het mij?

  •  het bracht me bij mezelf, kort bij mijn eigen kern;
  • het leerde me (zuiver) voelen;
  • het bracht me heel wat stappen korter bij het leven zoals ik het wens en het stopte ook niet na het traject. Zelfs jaren later brengt het me nog steeds verder en verder en steeds korter bij mezelf;
  • het bracht me bij een voor mij zuivere vorm van sjamanisme die volledig bij me aansluit;
  • het liet me meer mezelf zijn;
  • het liet me mezelf meer tonen;
  • het toonde me m´n levensmissie;
  • het liet me er gaan staan, heel krachtig en in alle eenvoud;
  • ...

De rites worden met je gedeeld in 3 delen:

Tijdens deel 1 leer je de vuuradem, de vuurceremonie en worden de 1e vier rites aan je doorgegeven:

1. De rite van de heler:

De eerste rite is het startschot van helingsproces op energetisch niveau.
Het maakt het vermogen in je wakker om jezelf en anderen ten gronde te helen.

2. De Banden van Kracht:

De Banden van Kracht geven je een stevige, spirituele bescherming en verbinden je met de oerkracht in jezelf.

3. De rite van Harmonie:

Deze rite verbindt je met de scheppingskracht van het Universum en die in jezelf. Door deze rite ook nadien verder te voeden, kan je deze magie in jezelf verder doen openbloeien.

4. Rite van de Ziener:

Deze rite helpt je je verleden afgooien.
Deze rite maakt een innerlijk weten in je wakker. Je neemt helder waar en een zuiver, intuïtief voelen laat zich voelen. Je staat meer open voor het ontvangen van boodschappen uit jezelf, je omgeving en het Universum.

 

Bij deel 2 word je ingewijd in de volgende 3 rites die je verbinden met de Engelen, Aartsengelen en verschillende voorouderlijnen van Inca-helers.

5. Rite van de Hoeder van de Dag:

De Hoeders van de Dag staan in verbinding met Moeder Aarde en dienen haar en alles dat in haar leeft.
Het zijn de natuurgenezers, kruidenvrouwen, bloesemmakers,... Zij danken en eren de Moeder in al haar grootsheid en volheid en helpen haar waar dat nodig is.
Deze rite maakt je verbinding met haar weer sterker, levendiger, dieper. Daardoor wordt je ook meer gegrond waardoor je ook beter met angsten kan omgaan en meer vrede in je leven ervaart. Door het verbinden met Moeder Aarde verbind je je ook weer met het Vrouwelijke in jezelf.

6. Rite van de Hoeder van Wijsheid:

Deze rite verbindt je met de wijsheid uit de lijnen van Inca-helers die deze zorgvuldig hebben bewaard en doorgegeven. Je tapt als het ware in een collectieve wijsheid van over de eeuwen heen. Ze heelt trauma´s en die deeltjes in je Ziel die ooit gekwetst en afgesplitst zijn.
Ze brengt je innerlijke rust, stabiliteit en balans.
Ze leidt je naar je eigen pad.

7. Rite van de Hoeder van de Aarde:

Deze rite brengt een verbinding met de Aartsengelen tot stand. Zij zorgen voor al wat leeft en door je verbinding met hen kan je contact maken met hun helende energie.

 

Bij deel 3:

8. Rite van de Hoeders van de Sterren:

Ze maakt je vrij van tijd en plaats, van je verleden. Je energieveld wordt als het ware geupdate met de nieuwe lichtcodes waardoor je beter beschermd voor ziekte, je verouderingsproces kan vertragen en gebeurtenissen in je leven kan je sneller en makkelijker "verteren".

9. Rite van de Schepper:

Jij bent de schepper van jouw leven, alles dar in je leven is, komt er door jou.
De Rite maakt je hiervan bewust waardoor je ook zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen Leven kan nemen. Jij beslist, Jij creëert!
Je leeft erna niet langer een leven dat niet volledig het jouwe is. 

 

De prijs voor het hele traject is €330.

 

Afspraak maken?


Betalings- en inschrijvingsvoorwaarden:

Voor alle activiteiten bij Zielenbron vraag ik om te betalen bij inschrijving.
Is dat 5 werkdagen na de inschrijving niet gebeurd, dan geef ik het plaatsje zonder verwittiging weer vrij.
Zo kan ik iedereen die echt graag wil deelnemen ook de kans geven om erbij te zijn en niet te moeten wachten op een volgende editie.

Ik zie een inschrijving als een commitment aan jezelf en Spirit om iets te leren, samen te werken, bij elkaar te zijn, verbinding te maken met je Kern en het Hogere Goed.
Bij dat commitment hoort dat je je plaats verzekert door je betaling te voldoen.

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren in je leven waardoor je er echt niet kan bij zijn, en dan is dat oké. In zulke gevallen kan je je betaling 1 keer doorschuiven naar een volgende editie, en met een maximum van 1 keer per jaar. Een terugbetaling wordt niet gedaan.