Sjamanistische sound healing met Drums

 

Klanken, Zang en Drums, ze beroeren ons. Ze raken onze Ziel, brengen ons kort bij onszelf, ze helen, ze maken los, brengen ons in evenwicht.

Bij een healing met Drums wordt hun trilling en frequentie gebruikt om healing te manifesteren waar dat nodig is, los te trillen wat mag losgelaten worden en ook energetisch dingen / mensen op hun juiste plaats te brengen.

Het fantastische aan sound healings met Drums is dat elk dier, waarvan de Drum is gemaakt, ook nog eens zijn energie en wijsheid op je loslaat (altijd vanuit het hoogste goed, uiteraard). Daarbij zing ik ook liedjes uit de Native-tradities. Volgens klanten en proefkonijnen gebeurt er wat als ik zing.

De combinatie van de Drums en Stem zorgt voor rust, er komt innerlijk weten, er komt diep voelen, er komt magie, er komt heling, er komt intentie, er komt een diepgaand gevoel van ontspanning, er komt verbinding, er komt zuiver wensen.
Je kan inzichten ontvangen, er wordt je wijsheid aangereikt en je wordt opgeladen met de helende energie van het Universum en de Drums,…

Deze sound healing is een sjamanistische ceremonie waarbij, vanuit alles dat leeft en helpend en helend is, healing voor je wordt gevraagd.
Je bent van harte welkom.

 

Energetische bijdrage:

  • €20 (in groep);
  • €75 (individueel).

 

Voor de laatste informatie over deze Zielenconcerten verwijs ik je graag naar: https://www.facebook.com/zielenbron/events

 

Inschrijven:

Betalings- en inschrijvingsvoorwaarden:

Voor alle activiteiten bij Zielenbron vraag ik om te betalen bij inschrijving.
Is dat 5 werkdagen na de inschrijving niet gebeurd, dan geef ik het plaatsje zonder verwittiging weer vrij.
Zo kan ik iedereen die echt graag wil deelnemen ook de kans geven om erbij te zijn en niet te moeten wachten op een volgende editie.

Ik zie een inschrijving als een commitment aan jezelf en Spirit om iets te leren, samen te werken, bij elkaar te zijn, verbinding te maken met je Kern en het Hogere Goed.
Bij dat commitment hoort dat je je plaats verzekert door je betaling te voldoen.

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren in je leven waardoor je er echt niet kan bij zijn, en dan is dat oké. In zulke gevallen kan je je betaling 1 keer doorschuiven naar een volgende editie, en met een maximum van 1 keer per jaar. Een terugbetaling wordt niet gedaan.