Drumcirkels

 

Het is zo´n mooi, magisch en heerlijk moment als Drums en Mensen bij elkaar komen. Als ieder op zichzelf een connectie maakt met zijn/haar Drum en met de andere Drums en Mensen aanwezig.

Er gebeurt dan iets, er komt loslaten, er komt een uitlaatklep, er komt een verbinding met jezelf en je eigen Ziel en de ander, er komt een intentie, een wens, een verlangen.
Die worden kracht bijgezet met het zingen van Indiaanse liedjes en mantra's en de muziek, het geluid van de Drums.
Elkeen op hun eigen toon, op de muziek van hun eigen Ziel.
Heerlijk is het.

 

En het gaat nog verder dan dat:

Elke drumslag representeert de hartslag van Moeder Aarde, zij die de Moeder is van ons allemaal, zij die ons een plek geeft in haar wereld, die ons van bedding en geborgenheid voorziet, die ons een plaats gaf om te wonen.

De hartslag van de Moeder brengt ons tot rust, maakt ons geaard, geeft ons geborgenheid. Met elke Drumslag die je tijdens een cirkel doet, kom je dus dichter bij jezelf en ook in jezelf. In een wereld die heel erg naar buiten is gericht, is dat een heel mooi cadeau voor jezelf én je omgeving. Want een persoon die zichzelf is en rust in zichzelf vindt, vindt in zichzelf een veilige haven waardoor die ook gelukkiger is.

En eigenlijk is dat nog maar de basis van wat er gebeurt aan energetisch werk in een Drumcirkel bij Zielenbron.

 

Je hebt hiervoor geen eigen Drum nodig, er zijn er een aantal die héél graag ook eens met andere mensen aan de slag gaan.
Wel graag melden bij inschrijving aub.

 

Energetische bijdrage: €20 (voor 2 uur Drumcirkel) - vanaf de drumcirkel van 17 mei wordt de prijs €25
Eventuele huur van een Drum: €5

 

Voor de laatste informatie over deze cirkels verwijs ik je graag naar: https://www.facebook.com/zielenbron/events

 

Inschrijven:


Betalings- en inschrijvingsvoorwaarden:

Voor alle activiteiten bij Zielenbron vraag ik om te betalen bij inschrijving.
Is dat 5 werkdagen na de inschrijving niet gebeurd, dan geef ik het plaatsje zonder verwittiging weer vrij.
Zo kan ik iedereen die echt graag wil deelnemen ook de kans geven om erbij te zijn en niet te moeten wachten op een volgende editie.

Ik zie een inschrijving als een commitment aan jezelf en Spirit om iets te leren, samen te werken, bij elkaar te zijn, verbinding te maken met je Kern en het Hogere Goed.
Bij dat commitment hoort dat je je plaats verzekert door je betaling te voldoen.

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren in je leven waardoor je er echt niet kan bij zijn, en dan is dat oké. In zulke gevallen kan je je betaling 1 keer doorschuiven naar een volgende editie, en met een maximum van 1 keer per jaar. Een terugbetaling wordt niet gedaan.