Drumcirkels

 

Het is zo´n mooi, magisch en heerlijk moment als Drums en Mensen bij elkaar komen. Als ieder op zichzelf een connectie maakt met zijn/haar Drum en met de andere Drums en Mensen aanwezig.

Er gebeurt dan iets, er komt loslaten, er komt een uitlaatklep, er komt een verbinding met jezelf en je eigen Ziel en de ander, er komt een intentie, een wens, een verlangen.
Die worden kracht bijgezet met het zingen van Indiaanse gebeden in mantravorm en het geluid van de Drums.
Elkeen op hun eigen toon, op de muziek van hun eigen Ziel.
Diepgaand, transformatief en magisch is het.

 

En het gaat nog verder dan dat:

Elke drumslag representeert de hartslag van Moeder Aarde, zij die de Moeder is van ons allemaal, zij die ons een plek geeft in haar wereld, die ons van bedding, veiligheid en geborgenheid voorziet, die ons een plaats gaf om te Leven.

De hartslag van de Moeder brengt ons tot rust, maakt ons geaard, geeft ons geborgenheid. Met elke Drumslag die je tijdens een cirkel doet, kom je dus dichter bij jezelf en wie jij in wezen bent. In een wereld die heel erg naar buiten is gericht, is dat een heel mooi cadeau voor jezelf én je omgeving. Want een persoon die zichzelf is en rust in zichzelf vindt, vindt in zichzelf een veilige haven waardoor die ook gelukkiger is.

En eigenlijk is dat nog maar de basis van wat er gebeurt aan energetisch werk in een Drumcirkel bij Zielenbron. Wat dat voor jou is, is heel erg aan jouw persoon en jouw processen gebonden. Wees welkom om jezelf te (her)ontdekken, je weer te (her)verbinden met jezelf, en concreet en ritueel aan de slag te gaan met jouw verlangens.

 

Je hebt hiervoor geen eigen Drum nodig, er zijn hier een aantal Drums die héél graag ook eens met andere mensen aan de slag gaan.
Vermeld dit wel bij inschrijving aub.

 

Energetische bijdrage: €25 (voor 2 uur Drumcirkel)
Eventuele huur van een Drum: €5

 

Voor de laatste informatie over deze cirkels verwijs ik je graag naar: https://www.facebook.com/zielenbron/events

 

Inschrijven:Betalings- en inschrijvingsvoorwaarden:

De Drumcirkels gaan door bij een minimum van 4 deelnemers. Mocht het minimum niet worden bereikt, kan je kiezen tussen een terugbetaling van je inschrijvingsgeld of het uitkiezen van een nieuwe datum.

 

Voor alle activiteiten bij Zielenbron vraag ik om te betalen bij inschrijving.
Is dat 5 werkdagen na de inschrijving niet gebeurd, dan geef ik het plaatsje zonder verwittiging weer vrij.
Zo kan ik iedereen die echt graag wil deelnemen ook de kans geven om erbij te zijn en niet te moeten wachten op een volgende editie.

Ik zie een inschrijving als een commitment aan jezelf en Spirit om iets te leren, samen te werken, bij elkaar te zijn, verbinding te maken met je Kern en het Hogere Goed.
Bij dat commitment hoort dat je je plaats verzekert door je betaling te voldoen.

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren in je leven waardoor je er echt niet kan bij zijn, en dan is dat oké. In zulke gevallen kan je je betaling 1 keer doorschuiven naar een volgende editie, dit met een maximum van 1 keer per jaar. Een terugbetaling wordt in dit geval niet gedaan.